Spring naar inhoud

Comfortsaver

Door het ontwikkelen van de comfortsaver “plus” adapter willen we niet alleen de individuele consument benaderen met een cv-ketel maar ook de grote groep consumenten, woningcorporaties en instellingen in Dordrecht waar warmwater toestellen hangen anders dan cv ketels.

Comfortsaver “Plus” Adapter

Door het ontwikkelen van de comfortsaver “plus” adapter willen we niet alleen de individuele
consument benaderen met een cv-ketel maar ook de grote groep consumenten, woningcorporaties en instellingen in Dordrecht waar warmwater toestellen hangen anders dan cv ketels.

Door het ontwikkelen van en comfortsaver “plus” adapter hebben we een nieuw product ontwikkeld die uitermate geschikt is voor bewoners in de gestapelde bouw in Dordrecht.

Bewoners in Dordrecht met elektrische boilers in de gestapelde bouw hebben een overvloed aan water, hebben ze daar omgevraagd……. Nee ze krijgen het gewoon omdat er geen waterbesparende maatregelen zijn genomen tijdens de vervanging van de open “Gas” geiser naar een elektrische boiler. Naast een overvloed aan water zien zij helaas ook een veel hogere afrekening aan energie kosten. Met onze nieuwste ontwikkelingen kunnen we ook woningcorporaties helpen bij het halen van hun doelstellingen om open geisers zo snel mogelijk uit de woning te krijgen en daarvoor een passend alternatief te bieden waar er geen concessies hoeven te worden gedaan aan comfort.

Er wordt al veel gedaan aan waterbesparing in Nederland maar wij zijn van mening dat door het toepassen van een comfortsaver (50% water en 30% gas) én de comfortsaver “plus” variant we een veel groter marktbereik hebben. Comfortsaver is een nieuw product om water en energie te besparen in het douchegebruik van de consumenten in Dordrecht.

Comfortsaver draagt bij aan het groene imago van de gemeente Dordrecht en past goed in de Energie Transitie doelstellingen.


Comfortsaver