Spring naar inhoud

Introductie Bonnie™, de digitale kassabon in Dordrecht

In samenwerking met Smart City Dordrecht en het POBD mogen we gratis 50 kassa’s koppelen aan Bonnie™ .


Digitale kassabon

Digitalisering is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wat voorheen op papier ging, gaat steeds vaker elektronisch. Zo ook is het geval met het ouderwetse bonnetje. Misschien heb je al gezien dat grotere ketens zoals de LIDL en Albert Heijn en Zara hierop aan het inspelen zijn en investeren in de infrastructuur om de kassabon volledig digitaal aan te maken. 


Wat is Bonnie?

Bonnie is een digitale kassabon die gemakkelijk past binnen de bestaande kassa oplossing. Het is niet nodig je bestaande kassasysteem te vervangen, je kan Bonnie namelijk als plug en play oplossing toevoeging om jouw bestaande kassa “slim” te maken en kassabonnen digitaal naar klanten versturen. Dit doen we via NFC technologie. Deze technologie wordt ook toegepast bij contactloos betalen en is door Bonnie ontworpen als privacy- en milieuvriendelijke oplossing om de kassabon 100% te digitaliseren. 


De voordelen en mogelijkheden van een digitale kassabon zijn natuurlijk eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan de directe besparing in papier en het milieuvriendelijke karakter, aan promoties via de Bonnie™ App, en kortingsbonnen of spaaracties gekoppeld aan de digitale kassabon!


Bekijk deze video op LinkedIn over Bonnie.


Enthousiast?

In samenwerking met Smart City Dordrecht mogen we gratis en voor niets 50 Bonnie™ terminals in winkels in de stad te introduceren. Hieraan zijn geen kosten verbonden voor de winkels tijdens de pilot periode van 6 maanden.


Heb je interesse? Vul dan het interesseformulier in! Het duurt maar 15 seconden, beloofd!


Introductie Bonnie